Lenselinq logo geen pay-off

LenselinQ importeert van wijnboeren uit Oostenrijk, Mallorca, Italië, Spanje en Frankrijk. Haal ze in de winkel of geniet in onze aperitiefbar van fijne wijnen én lekkere happen.

nieuws

Wie de mooie verhalen zelf wil ondergaan, kan mee op wijnreis.

Langs bij die boeren die wijn maken zoals het bedoeld is. Waar je ziet waar de druiven groeien en hoe de wijnen gemaakt worden. En waar je ze proeft aan de keukentafel van de wijnboer, waar mama een maaltijd kookt. Onvergetelijke reizen die je liefde voor wijn alleen maar zullen aanwakkeren. Op 11-13 juni reist […]

LenselinQ verkoopt
geen alledaagse wijnen

over ons

LenselinQ is opgericht in 2013 door Martijn en Chris om een podium te geven aan kleine wijnhuizen die met respect voor de natuur werken en pure wijnen maken. Wat begon met wijnabonnementen vanuit huis, groeide uit naar een winkel, en in 2019 zijn we ons wijnlokaal gestart. In 2024 hebben we een nieuwe stap gezet met het openen van onze nieuwe winkel en aperitiefbar, waar ook onze heerlijke hapjes geserveerd worden.

LenselinQ importeert rechtstreeks van zorgvuldig geselecteerde wijnboeren uit Oostenrijk, Mallorca, Italië, Spanje en Frankrijk. Wij beschouwen LenselinQ als ons ‘papa & mamabedrijf’; als echtpaar, ouders van twee kinderen en de exploitatie van de zaak, zijn thuis en bedrijf zo met elkaar verweven dat onze zaak ook ons thuis is.

Chris kan heerlijk koken en werkt daarbij graag met lokaal verkregen, seizoensgebonden ingrediënten. Ze koestert de inrichting, sfeer en identiteit van de zaak. Martijn heeft naast een enorme wijnkennis een neus voor bijzondere wijnen en wijnboeren. Hij is onze verhalenverteller en als gastheer ook het olijke gezicht van de zaak.

Je bent van harte welkom!

Martijn en Chris

Bij LenselinQ draait alles om pure wijn, lekker & lokaal eten, verhalen en gezelligheid.

Unieke druiven, exclusieve wijnen

De wijnen die wij van onze wijnboeren importeren, worden op natuurlijke wijze gemaakt, met groot respect voor de natuur. Wijn blijft een natuurproduct waarbij elk jaar de oogst zorgt voor unieke smaak- en geurtonen. Elke wijn draagt een persoonlijk verhaal in zich: dat van de wijnmaker en zijn familie, de druif, het klimaat en de grondsoort. Bij LenselinQ vertellen we er graag meer over, want het drinken van een glas wijn bij LenselinQ is een complete ervaring.

Lenselinq Wijnboeren

Wijnwinkel

Je bent van harte welkom in onze knusse wijnwinkel in het centrum van Rotterdam. Hier vind je onze wijnen in een telkens wisselende samenstelling. Onze wijnboeren werken kleinschalig en maken wijn zoals de natuur hen geeft. Het kan zo zijn dat het ene jaar in kwantiteit hoger of lager is dan het jaar ervoor. Dit maakt ons assortiment dynamisch en voor Martijn een uitdaging om altijd wijnen en wijnboeren te vinden die trouw blijven aan hun wijngaard zonder enige concessies. Aan ons de taak om je kennis te laten maken met bijzondere wijnen die goed bij jouw unieke smaakvoorkeur past. De wijnwinkel grenst aan onze aperitiefbar waar je al onze wijnen ook per glas kan drinken.


Op zoek naar wijn-spijs advies, een wijncadeau of relatiegeschenk ook dat kan bij ons. Ben je verzekerd van bijzondere wijn omdat deze nergens anders in Nederland wordt verkocht.

Aperitiefbar

Because we missed a homely place in Rotterdam where you can drink a really good glass of wine with a tasty snack, we started our bar. A friendly place where good wine takes center stage, supported by a nice snack menu. Where you go with friends before having dinner, or for a glass of wine and a snack with a few colleagues after work. Plop down on one of the sofas, play a record on the record player and enjoy Chris’s homemade snacks.

It is also a place to organize a cozy drink or wine tasting. Where hospitality comes first, the staff is happy to inform you about our beautiful wines and think along with you. Small dishes are served with the wines. Boards with bread, homemade spreads and dips, salads, hot dishes or charcuterie. As many local ingredients and products from Rotterdam makers as possible.

The enthusiastic LenselinQ team is happy to tell you more about it.

Events
A party, a drink, private dining, it’s all possible. In a homely atmosphere and with delicious wines and beautiful snacks, we provide tailor-made meetings for 12 to 50 people.
Make the method of reservation clear. Feel free to send an email to info@lenselinQ.nl or call 06-11175949 .
Please feel free to contact us for a quote.

contact & reserveren

Wil je een feest, een borrel of een privédiner organiseren? Het kan allemaal bij LenselinQ. In een huiselijke sfeer met heerlijke wijnen en mooie hapjes verzorgen wij evenementen op maat van 12 tot 50 personen. LenselinQ is gevestigd aan Haagseveer 32-34 in Rotterdam-Centrum.

Reserveren kan via info@lenselinQ.nl
of telefonisch op 06 11 17 59 49

kleur