WijnShop


LenselinQ is deels gesloten, maar ziet ook kansen!

Allereerst wensen we iedereen die geraakt wordt door het coronavirus, zowel in fysieke, mentale als financiële zin, heel veel sterkte, goede moed en gezondheid!

Het was even schrikken, maar we staan natuurlijk volledig achter het besluit alle horeca te sluiten. Onze winkel is nu nog wel geopend voor heerlijke wijn op vrijdag en zaterdag tussen 10 en 17 uur. Daarnaast blijven we ook bezorgen en versturen. Vooralsnog staat je dus niets in de weg om mooie wijnen in huis te halen!
In onze winkel doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat we een ieders gezondheid zo goed mogelijk kunnen beschermen, we houden wat meer afstand dan je van ons gewend bent, maken deurklinken, pinautomaten e.d. veel vaker schoon en wanneer iemand van ons team, of in de directe omgeving daarvan, symptomen heeft komt hij/zij uiteraard niet in de buurt van de winkel.

Veel mensen worden op enige wijze door deze situatie geraakt, wij zeker ook. In het opstartjaar van het wijnlokaal meerdere weken/maanden sluiten is een flinke klap die we alleen te boven komen met support van onze vaste en zeer betrokken gasten en klanten!