Het wijnhuis di Sante is een familiebedrijf, in de Italiaanse Marken waar de passie voor wijn al meer dan honderd jaar van de ene generatie tot de andere is overhandigd.

Het begon allemaal met grootvader Timoteo die eind 19e eeuw wijn voor zijn familie begon te maken en een klein stukje in de buurt van het dorp Magliano besloot te beplanten met wijnstokken. In de daaropvolgende jaren heeft zijn zoon Oddo het domein uitgebreid die op zijn beurt het stokje weer overgaf aan zijn kinderen. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door Roberto Di Sante, zijn vrouw Gigliola en hun zoon Tommaso.
In de afgelopen jaren is de productie gestegen en is het bedrijf uitgegroeid tot een kwalitatief en zeer gewaardeerde wijnmakerij.Het bedrijf is toegewijd aan biologische productie, met extreme zorg en bescherming van het milieu en authenticiteit.
Ze bezitten dertig hectare wijngaarden op de zonnige heuvels achter Fano, op slechts enkele kilometer van de zee, tussen het klooster van Monte Giove, het thermische watergebied Carignano en een olijfgaard met 4.000 bomen.
Hoewel het hart behoort tot de lokale wijnstokken zoals biancame, sangiovese en montepulciano, staan er sinds tientallen jaren ook internationale rassen zoals: cabernet franc, cabernet sauvignon, chardonnay en sauvignon blanc aangeplant.

0 artikelen  


Geen resultaten.

Webshop

-

Bekijk

RESERVEREN

bij LenselinQ


Abonnementen

-

Abonnementen