Het Cantarutti domein ligt in het hart van Colli Orientali del Friuli, een van de belangrijkste DOC gebieden in de regio Friuli Venezia Giulia.
Het domein werd opgericht in de late jaren zestig toen Friulische wijnen en wijnbouw internationale reputatie begon te krijgen.

Het was de overtuiging van grote potentie van de regio die Alfieri Cantarutti deed besluiten te investeren in de inmiddels beroemde heuvels.
Dankzij zijn enthousiasme en zijn liefde voor de traditie en de streek, groeide het domein uit tot de huidige 56 hectare.
Dezelfde liefde en toewijding heeft hij doorgegeven aan zijn dochter Antonella, die het bedrijf nu samen met haar man Fabrizio en haar zoon Rodolfo runt. Cantarutti produceert wijnen van bijzonder hoge kwaliteit en wordt zowel nationaal als internationaal gewaardeerd.
Het is een Modern bedrijf wat zich niet richt op kwantiteit maar op kwaliteit,
dankzij een nauwkeurige rasveredeling en passende teelt samen met de meest geavanceerde wijnbereiding technieken is deze balans perfect.
De stijl is meer en meer herkenbaar dankzij de persoonlijke touch van de familie Cantarutti en de reeks aan authentieke druivenrassen waar ze wijn van maken.

0 artikelen  


Geen resultaten.

Webshop

-

Bekijk

RESERVEREN

bij LenselinQ


Abonnementen

-

Abonnementen