Authentieke en pure wijnen

Waarom we “Authentieke en Pure wijnen” onder ons logo hebben staan.
16 August 2017

Toen we met onze winkel begonnen zochten we naar een omschrijving waarmee we kort en bondig konden uitdragen wat we doen. Zo kwamen we op:

Het logo is zelf is kortgeleden opnieuw mooi vormgegeven, en weer hebben we voor de toevoeging Authentieke en Pure wijnen gekozen.

Het woord Authentiek hebben we gekozen omdat het verwijst naar de familiebedrijven waar we mee werken. Dit zijn, in ons geval, veelal kleine wijnhuizen die werken met lokale druivenrassen die van oudsher in die regio voorkomen. Wijnhuizen die zich niet gek laten maken door trends en commercie maar geloof blijven houden in de bijzondere eigenschappen van hun eigen druiven, regio en visie op wijnmaken.

Het woord Pure hebben we er aan toegevoegd om te benadrukken dat we wijnen selecteren die puur gemaakt zijn op de druif, op basis van natuurlijke gisting en de kennis en kunde van de wijnmaker.

Toen we met het idee liepen om een wijnimport te starten hebben we onze visie verwoord in een korte tekst, die eigenlijk nog steeds helemaal aansluit bij wat we doen:

Wijn is en blijft een natuurproduct waarbij iedere oogst specifieke smaak- en geurnuances cadeau geeft. De wijnboeren die wij vertegenwoordigen werken kleinschalig en bedrijven natuurlijke landbouw. Deze wijnen dragen een eigen en inspirerend verhaal in zich, van de wijnmaker, de druif, de grond etc. Dit verhaal brengen we graag over, het maakt het drinken van een glas wijn echt een andere beleving.


Webshop

-

Bekijk

RESERVEREN

bij LenselinQ


Abonnementen

-

Abonnementen