Bij de wijn
Wild Vleesch
Slagert Paul maakt de Coppa, achterham, hausmacher en andere vleeschwaren die op onze borrelplanken te vinden zijn. Hij werkt alleen met "goedgeboerde" dieren en verwerkt deze volledig tot prachtige producten. Ook voor een goede steak, mooie worst of stooflap kun je bij hem terecht als particulier. Hij staat elke zaterdag op de Rotterdamse Oogstmarkt, op het Noordplein. Vanaf donderdag avond kun je in zijn webwinkel vlees bestellen: https://www.wildvleeschwinkel.nl/
Das Brot
Bakkert Lotte maakt het brood wat we in ons wijnlokaal gebruiken, maar ook het deeg wat we gebruiken voor onze Engelse Pie's komt soms van haar. Alle broden zijn gemaakt op basis van zuurdesem wat lang moet rijzen en daardoor veel smaak ontwikkelt. Das Brot heeft een eigen winkel bij de bakkerij in de Gouvernestraat op nummer 246, het beste is om van te voren online te bestellen via de website:https://dasbrot.nl/
Oudwijker
Ook de kazen van Oudwijker zijn te vinden op de Oogstmarkt op het Noordplein in Rotterdam, hier tref je dan Chretiën die je met veel plezier over de kazen verteld en je laat proeven. Ook zijn de kazen van Cesare Ribolzi, afkomstig uit Italië, hier te koop. dat is namelijk het leerbedrijf geweest voor de kaasmakers van Oudwijker. lekker naar de markt dus op zaterdag!
Van Herk Groenten
Gert teelt samen met zijn vrouw groenten op zijn land in Rhoon. Hij verbouwt verschillende gewassen als andijvie, spitskool, uien, aardappels en spruiten. De groenten van Gert zijn erg smaakvol en zijn vaak in onze huisgemaakte happen in het wijnlokaal te vinden. Ook Gert is te vinden op de Oogstmarkt op het Noordplein in Rotterdam, maar dan staat Maaike achter de kraam.