De mooiste wijnen iedere maand bij u thuis afgeleverd.

Je kan volop genieten van het drinken van een goed glas wijn, maar het uitkiezen van een fijne wijn is voor u misschien een stuk lastiger. Kies dan voor een wijnabonnement. Iedere maand maken wij een selectie van wijnen die aansluit bij het seizoen. We geven achtergrondinfo met suggesties voor het serveermoment en bij welke gerechten de wijn past.


De wijnboeren die wij vertegenwoordigen werken met respect voor de natuur en maken op natuurlijke wijze hun wijnen. We kennen iedere wijnboer persoonlijk en werken direct met hen samen. Onze wijnhuizen zijn grotendeels kleine familiebedrijven, en de wijnen die uit de kleinschalige productie voortkomen worden met veel passie, vakmanschap en liefde gemaakt.


Bij LenselinQ staan we voor authentieke en pure wijnen die op ambachtelijke wijze worden gemaakt, met respect voor de natuur. Met een wijnabonnement ben je iedere maand weer verzekerd van spannende, zuivere en smaakvolle wijnen. Hartstikke mooi toch?


Iedere 3e maandag van de maand sturen we het abonnement toe, of we komen het zelf afleveren. Hieronder kunt u kiezen uit 3 verschillende prijsklasse, na het kiezen van de prijsklasse kunt u nog aangeven of u liever wit, rood of een combinatie wilt. Zorgt u voor de glazen, zorgen wij voor de wijn.

3 artikelen